Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

το ταξιδι του τιγρη

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!

Σημερα αποφασισα να κανω την κριτικη μου για το βιβλιο της Coleen Houk  ''το ταξιδι του τιγρη"

   


                                                


Που λετε λοιπον , το βιβλιο αυτο το εχω διαβασει εδω και αρκετο καιρο και δυστυχως το επομενο του βγαινει  καπου τον Αυγουστο! Ειναι λιγο τραγικο η αληθεια ειναι!! Οπως και να χει το διαβασα -οχι που θα το αφηνα- αφου επεσε στα χερια μου και ηταν αρκετο για να εχω μια αναγκη να σπασω κατι γιατι: '' δεν μπορουν να ολοκληρωσουν μια σειρα??" οπως ελεγα μεσα στα νευρα.....


Το αποδεχτηκα προφανως και βρισκομαι στην ευχαριστη αυτη θεση να κανω κριτικη για αυτο το αριστουργημα!



Περιληψη απο το οπισθοφυλλο:


Κίνδυνος. Θλίψη, Επιλογές. Είναι υπερβολικά πολύ να περιμένεις μια αιωνιότητα για την πραγματική αγάπη; Πέντε μυθικοί κινέζικοι δράκοι και η ανοιχτή θάλασσα γνέφουν στη δεκαεννιάχρονη Κέλσι που θα πρέπει να ξεκινήσει ένα τρίτο ταξίδι - αυτή τη φορά για να βρει το Μαύρο Μαργαριταρένιο Περιδέραιο της θεάς Ντούργκα και να απελευθερώσει τον αγαπημένο της Ρεν και από την κατάρα του τίγρη και από την ξαφνική αμνησία του. Όμως, ο αδερφός του Ρεν, ο Κίσαν, έχει άλλα σχέδια, και οι δύο τους ανταγωνίζονται για την αγάπη της ενώ προσπαθούν να εξουδετερώσουν αυτούς που είναι αποφασισμένοι να ανατρέψουν το στόχο τους. "Το Ταξίδι του Τίγρη", το τρίτο βιβλίο στη σειρά "Η Κατάρα του Τίγρη", υφαίνει ένα γοητευτικά συναρπαστικό παραμύθι, με μαγεμένα πλάσματα, καρδιές που ραγίζουν από αγάπη και δράση που σε κρατάει σε συνεχή αγωνία, καθώς η Κέλσι, ο Ρεν και ο Κίσαν ταξιδεύουν προς το πραγματικό τους πεπρωμένο. 

Προσωπικη Γνωμη:

Καταρχην το βιβλιο σε προδιαθετει να το διαβασεις μονο και μονο απο το βαρος! Ειναι βαρυ και μεγαλο!! Και γι' αυτο το λογο και τελειο!! Τι να  το κανεις το βιβλιο αν ειναι μισο του μισου του γραμμαριου? Ομως δεν ειναι μονο αυτος ο λογος( προφανως) 

Οι πρωταγωνιστες μοιραζονται ενα εντονο παθος που τους βοηθαει να προχωρησουν την αποστολη τπυς και να τα βγαλουν περα ζωντανοι !!Μια γυναικα , σπανια ομορφια , ενα ονειρο , δυο τιγρεις , δυο αντρες , ενας στοχος - η καρδια της ομορφης Κελσι!

Η Κελσι ειναι διχασμενη αναμεσα στους δυο πανεμορφους συνταξιδιωτες της παρολου που ο ενας αντιμετωπιζει καποιες δυσκολιες ! Θα καταφερει η κοπελιτσα να λυσει τα μαγια που εχουν κανει στον λευκο της τιγρη? Και ποιος αραγε απο τους δυο θα της κλεψει την καρδια στο τελος?

Και τωρα το θεμα των δρακων και της περιπετειας!Η Κελσι , ο Κισαν, ο Ρεν και ο κυριος Κανταμ εχουν να αντιμετωπισουν τους πεντε δρακους που καθενας φυλαει καποιο κλειδι για την εκπληρωση της αποστολης  τους αλλα και για να μην διαψευσθει η προφητεια και η θεα Ντουργκα που εχει χρησει την Κελσι κορη της!

Το " θεμα" με την γραφη της  Colleen ειναι οτι στην αρχη σε οδηγει απαλα -μαλακα και σε προσγειωνει στο μικρο της παραδεισο με εναν πολυ διαφορετικο τροπο!

Θα παρω ως σημειο αναφορας το πρωτο βιβλιο της σειρας που ηταν και το πρωτο βιβλιο που διαβασα απο αυτην  ! Αρχικα να πω την αμαρτια μου το πρωτο βιβλιο το βαφτισα βαρετο τουλαχιστον στις πρωτες σελιδες... Αλλα αφου ξαναδιαβασα το πρωτο κεφαλαιο αρχισα να βρισκω σιγα σιγα ολο και περισσοτερο ενδιαφερον!

Καθως καταλαβαινετε μπηκα σε σκεψεις... Ισως αυτο να ηθελε να πετυχει η συγγραφεας ..Ισως καπως ετσι ηθελε να μας εκπληξει ευχαριστα! Ισως ολο αυτο ηταν μια τακτικη της ή απλα η τεχνικη της στο γραψιμο...

Το τελευταιο που θελω να πω σε αυτην την αναρτηση ειναι οτι αυτο το βιβλιο το συστηνω ανεπιφυλακτα ! Και οχι μονο για εφηβους αλλα ισως και για πιο μεγαλους ή πιο μικρους....Μια σειρα που αξιζει στα σιγουρα να διαβαστει απο καποιον βιβλιοφιλο και οχι μονο....


Τελειωσα με το πολυ μπλα μπλα !!


Καληνυχτεεςς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου