Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ταινιοκριτικη μετα απο χρονια....

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!!!

Θελω σκοτωμα το ξερω!! Σας εχω παραμελησει η αληθεια ειναι αλλα ειμαι καθε μερα - ολη μερα στο τρεξιμο!! Οποτε σημερα που ειμαι πιο χαλαρη αποφασισα να ανεβασω μια κριτικη ταινιας !

Κυριως γιατι εχω πολυ καιρο να κανω τετοιου ειδους αναρτηση αλλα και γιατι ειναι μια ταινια που πρεπει να δειτε αν δεν εχετε ηδη δει!

Η ταινιουλα που θα λιωσουμε στον σχολιασμο σημερα ειναι .......

"the divergent series - the divergents"

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(σορρυ υπερβολικος ενθουσιασμος )


Και καπως ετσι ξεκιναει το σοβαρο κομματι της αναρτησης!!


Πολυ καλη η ταινια , καλο καστινγκ , δραση , πλοκη , γενικως μια ταινια που θα ξαναεβλεπα σιγουρα!
Απο την αρχη μεχρι το τελος της ηταν πολυ ενδιαφερουσα , ειχε αρκετο σασπενς και φυσικα το τελος δεν θα μπορουσε να μην ηταν "λυτρωτικο" (happy end βασικα)

SPOILEEERRRR!!!


                                       Αποτέλεσμα εικόνας για divergent  





H αποψη μου?

Ε λοιπον δεν πολυπεριγραφεται! Η τρις μια καπως ασημαντη κοπελα στην αρχη καλειται να κανει ενα τεστ οπως κι οι αλλοι νεοι  με σκοποο καθενας να μπει σε μια συγκεκριμενη ομαδα πολιτων ! Υπαρχουν ομως και καποιοι ανθρωποι αναμεσα τους που διαφερουν απο ολους και συνηθως δεν εντασσονται  σε καμια ομαδα καθως ολοι τους θεωρουν επικινδυνους και θελουν να τους εξαφανισουν! Μεχρι εδω! σε αυτο το μπλογκ spoiler  δεν θα δειτε ! Χασατε!! (χαχα οκ λιγα μπορει)

και τωρα το καλυτερο για μενα κομματι! Οι ηθοποιοι!

Η πανεμορφη Shailen Woodley με τη φρεσκαδα μιας νεας ηθοποιου μαγευει ακομα μια φορα τους θεατες της ταινιας!Ενω φαινεται να ειναι μια κοπελα χαμηλων τονων (και στην ταινια και στο real life ) σε αυτην την ταινια μεταμορφωνεται σε μια ανεξαρτητη , υπεροχη και ομορφη ηρωιδα που καθε κοπελα θα ζηλευε!

Απο την αλλη ο Theo James  ο κινηματογραφικος four  (αρχηγος της ομαδας που μπαινει η Τρις) ειναι μια μεγαλη ιστορια!Αρκει μια προσεκτικη ματια στην φωτο απο πανω για να μπειτε στο νοημα ! οχι νταξει ας σοβαρευτουμε! Ο Four λοιπον ειναι ο πρωτος που ερχεται σε πραγματικη επαφη η Τρις (εννοω μιλανε - συστηνονται κλπ)

Δεν θα μπορουσα να μην αναφερω τον αδερφο της Τρις τον οποιο φερνει στην ζωη ο Ansel Elgort και ηθελα απλως να το αναφερω!
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει πολυ μεγαλο ρολο στην εξελιξη της ταινιας αλλα δεν πειραζει!!

Ο Four λοιπον και η Tris  μαζι θα περασουν πολλα ομορφα και ασχημα πραγματα , θα βιωσουν την απωλεια , τον πονο , την χαρα , τον ερωτα , την ευτυχια  θα επαναστατησουν εναντια στο κατεστημενο και αλλες πολλες περιπετειες!!

Και καπου εδω φτανουμε στο τελος της αναρτησης αυτης ! Θ σας δωσω ομως καποια quotes απο την ταινια που μου αρεσαν ιδιαιτερα

                    


 


                                                                                       






Kαληνυχτεεεεςς!
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου