Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Hello Octomber

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!!

 Καλο μηνααα!! Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε καλα και να περνατε ωραια την πρωτη μερα αυτου του ομορφου μηνα!Γιατι ναι οσο και αν αυτος ο μηνας προμηνυεται χαλια λογω υποχρεωσεων και σχολειου κυριως χει τη δικη του ομορφια!!Λοιπον σημερα σκεφτηκα οτι αφου σας εχω παραμελησει λιγο (οι υποχρεωσεις ειναι πιο γρηγορες απο εμενα!) να σας κανω μια μεγαλη αναρτηση που να περιεχει πολλα υπεροχα πραγματακια!

Λοιπον εκτος απο τα γνωστα πραγματακια που ανεβαζω καθε πρωτη του μηνα  θα αρχισω και κατι νεο!
Θα σας ανεβαζω καθε πρωτη του μηνα καοια πραγματα που ειδα τον μηνα που εφυγε και με ενεπνευσαν! Λοιπον βεβαγια να ειναι πιο ωραιο και καλογραμμενο θα  σας το παρουσιασω αυριο γιατι σημερα το μυαλο μου μπλοκαρε απο το διαβασμα και δεν λειτουργει αλλο!!
Για αυτο παμε στα πιο light πραγματα!!
Που λετε λοιπον ο οκτωμβριος ειναι εκτος απο τα μεσα του φθινοπωρου ειναι και ενας ελπιδοφορος και χουχουλιαρικος μηνας!!


Λοιπον αυτη τη στιγμη εγω φοραω hoodie φουξια και κραταω κουπα με ζεστο κακαο!!
Αυτο λατρευω στο φθινοπωρο!! Οτι καθεσαι στο δωματιο σου με τις ωρες (κυριως τα σκ και διαβαζεις το αγαπημενο σου βιβλιο με μια κουβερτουλα στα ποδια !ή ακους τα αγαπημενα σου τραγουδια και απλα χανεσαι στη μαγεια της μουσικης!!


                   
                     





Και φυσικα ερχονται ενα μηνα πιο κοντα μας τα Χριστουγεννα!!Που μεταξυ μας τα περιμενω πως και πως!!Μεταξυ μας παντα!! Τελεια εε?? Βασικα δεν ξερω αν υπαρχει ατομο στη γη που να μην ανυπομονει για τα χριστουγεννα!!


              




           









Λοιπον παιδια! Καλο μηνα και καλο βραδυ!!
Αφηστε σχολιο με το ποιο ειναι το αγαπημενο σας πραγμα για τον οκτομβρη ή αν θελετ πειτε μου πραγματα που ενεπνευσαν εσας τον προηγουμενο μηνα!!
<33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου