Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ο καταρρακτης!

Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!!
Σημεα ηρθε μια ακομα κριτικη βιβλιου!!Ετσι για να σας βοηθησω να επιλεξετε τα βιβλια που θα διαβασετε αυτο οτ καλοκαιρι!!Καλα μπορει και να το εχετε διαβασει το συγκεκριμενο αλλα δεν πειραζει!Λοιπον λεγεται ο καταρρακτης και το εχει γραψει η Λορεν Κειτ!





                                 


Kατα την ταπεινη μου γνωμη ο τιτλος ειναι λιγο αστοχος αλλα απο την αλλη δεν εχω σκεφτει ποιος τιτλος θα του ταιριαζε καλυτερα!Και τωρα το εξωφυλλο...Σας θυμιζει κατι?Φυσικα και μας θυμιζει κατι !



                                          

                       




Λοιπον ο καταρρακτης ειναι η συνεχεια του βιβλιου Το Δακρυ και το μονο που αλλαξαν στο εξωφυλλο ειναι η πλευρα που κοιταει η κοπελα και το χρωμα.....Καλα με δουλευετε?? Σπουδαια η αλλαγη!!

Τελοσπαντων λεω να προχωρησω στο εσωτερικο του βιβλιου γιατι εκει η κατασταση ηταν καπως καλυτερη!

Περιληψη



Τα δάκρυα της Γιουρίκα έχουν πλημμυρίσει τη γη και τώρα η Ατλαντίδα έρχεται στην επιφάνεια φέρνοντας με τον σατανικό βασιλιά της, τον Άτλαντα. Η Γιουρίκα είναι η μόνη που μπορεί να τον σταματήσει αλλά πρώτα πρέπει να μάθει πώς να πολεμά. Έτσι, διασχίζει τον ωκεανό παρέα με την Κατ, την οικογένειά της και τον Άντερ, ο οποίος υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει τον Σόλωνα, έναν αινιγματικό χαμένο Σποροφορέα, που ξέρει πώς μπορεί να ηττηθεί ο Άτλας. 
 Μόλις πατάει το πόδι της στη στεριά, η Γιουρίκα δέχεται τους χλευασμούς των μαγισσών της Ατλαντίδας και πέφτει στην ενέδρα των ντόπιων, που προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα στην καταστροφή που έχουν προκαλέσει τα δάκρυά της. Το κουράγιο της χάνεται όταν μαθαίνει από τον Σόλωνα πως το αδύνατο σημείο του Άντερ είναι ο έρωτάς του γι’ αυτήν, που θα τον κάνει να γεράσει πολύ γρήγορα. 
Προσπαθώντας να κατανοήσει τον σκοτεινό κόσμο που έχουν δημιουργήσει τα δάκρυά της, η Γιουρίκα συνειδητοποιεί ότι μπορεί να βασιστεί στη δύναμή της για να νικήσει τον Άτλαντα – εκτός κι αν η ραγισμένη καρδιά της αποτελέσει το όπλο στα χέρια του για την τελική επικράτησή του… 

Στο τελευταίο μέρος της διλογίας, η Γιουρίκα έχει την ευκαιρία να σώσει τον κόσμο. Αλλά θα πρέπει να απαρνηθεί τα πάντα – ακόμα και την αγάπη. 




Προσωπικη γνωμη


Μετα απο το πρωτο της δακρυ η Γιουρικα συνειδητοποιησε ποσο δυνατη  ειναι και ποσο σημαντικη ηταν η συμβουλη που τις ειχε δωσει η μητερα της! Ηξερε οτι δεν επρεπε να την παρακουσει αλλα υπηρξε ενα σημειο που δεν υπηρχε πια επιστροφη...Τα ματια της ξεχειλισαν απο δακρυα οπως ξεχειλιζει ενα ποτηρι με νερο!Και αρχισε να κλαει!Αλλα αυτο που τελικα την εσωσε απο τον βεβαιο πνιγμο στα ιδια της τα δακρυα ηταν η παραξενη κληρονομια που της ειχε αφησει η Νταιανα!
Προσπαθωντας να σωσει τον κοσμο ερχεται αντιμετωπη με πολλες δυσκολιες !Υπαρχουν ανθρωποι που την κυνηγουν , υπαρχουν αλλοι που τη μισουν και αλλοι που την κοροιδευουν...

Αλλα υπαρχουν και ανθρωποι που την αγαπουν και πιστευουν οτι μπορει να σωσει τον κοσμο!οπως ο Αντερ...Ή η Κατ, ή η οικογενεια τηςΠαρολου που τους εχει παρει ολους στο λαιμο της και τους εχει αναγκασει να περνουν τοσες δυσκολιες ακολουθωντας την στην προσπαθεια της να διορθωσει την χαοτικη κατασταση που η ιδια δημιουργησε...
Ακομα εχει να αντιμετωπισει τον ισχυρο βασιλια της Ατλαντιδας Aτλαντα ο οποιος εχει καταλαβει το σωμα του κολλητου της Μπρουκς!

Θα καταφερει ομως να τον νικησει και να σωσει τον κοσμο?
Θα απάρνηθει τα  παντα στην προσπαθεια της αυτη?



Αυτα απο μενα !!
Ελπιζω να βρηκατε την αναρτηση αυτη αρκετα ενδιαφερουσα!
Και ελπιζω να σας παρακινησα να το διαβασετε!!

<3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου