Το μπλογκ μου

Αγαπητοι αναγνωστες καλωςηρθατε στο μπλογκ μου!!!
Εδω θα βρειτε κριτικες , σκεψεις και αφιερωματα για ηρωες , βιβλια , τραγουδια , ταινιες , σειρες....

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Αν μεινω...

             


Γεια σας αγαπητοι αναγνωστες!!!
Σημερα ηρθε η κριτικη μου για το βιβλιο ''Αν μεινω'' της Gayle Forman!!!Λοιπον εχω να δηλωσω κατι πολυ παραξενο που μαλλον δεν προκειται να το ξαναπω ποτε για βιβλιο!!Θα ελεγα και πιστευω πως πολλοι θα συμφωνησουν μαζι μου οτι για μια και  μοναδικη φορα η ταινια που βασιζεται στο βιβλιο ειναι καλυτερη απο το ιδιο το βιβλιο!!Ναι ξερω ακουγεται παραλογο!!! Και εγω δεν το  περιμενα!!Εκανα βεβαια το λαθος να δω πρωτα την ταινια και μετα να διαβασω το βιβλιο!! Για οσους δεν εχετε δει την ταινια σας προειδοποιω ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ !!!!!Τελοσπαντων παμε στην κριτικη:


Καταρχην το εξωφυλλο μας:

      





Και η περιληψη:



              
Η δεκαεφτάχρονη Μία βρίσκεται αντιμέτωπη με μερικές δύσκολες επιλογές.
Να μείνει πιστή στην πρώτη της αγάπη, τη μουσική, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το αγόρι της και θα αφήσει πίσω της την οικογένεια και τους φίλους της;
Τότε, ένα πρωί του Φεβρουαρίου, ενώ η Μία πηγαίνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο μαζί με την οικογένειά της, σε μια στιγμή όλα αλλάζουν. Ξαφνικά όλες οι επιλογές χάνονται, εκτός από μία.
Κι αυτή είναι η μόνη που έχει σημασία.
Το Αν Μείνω είναι ένα συγκινητικά όμορφο βιβλίο σχετικά με τη δύναμη της αγάπης, την πραγματική σημασία της οικογένειας και τις αποφάσεις που όλοι παίρνουμε στη ζωή μας.  


Προσωπικη γνωμη:

Λοιπον οπως ειπα και πριν το βιβλιο δεν με αφησε απολυτα ικανοποιημενη!Οπωσδηποτε ομως δεν το αφησα αδιαβαστο!!Οχι που θα το αφηνα!Τελοσπαντων ας παμε στην κριτικη! Λοιπον η Μια ειναι μια ομορφη κοπελα αφοσιωμενη στη μουσικη και το τσελο της!!Παιζει συνηθως στην αιθουσα εκδηλωσεων του σχολειου της!!Καπου εκει γνωριζει τον υπεροχο Ανταμ και αμεσως κολλανε αν και εκεινος ειναι μουσικος της ροκ!!Ζουν μαγικες στιγμες γεματες αγαπη , μουσικη και αφοσιωση!


Μεχρι που ενα τραγικο γεγονος αφηνει στη Μια  μονο δυο επιλογες!Να φυγει απο τη ζωη πραγμα πολυ ευκολο ή να παλεψει και να καταφερει να ζησει!!(να μεινει)



                                  



Αυτο που μου αρεσε στο βιβλιο αυτο ειναι το παθος που μοιραζονταν ο Ανταμ και η Μια τοσο αναμεσα τους οσο και στη  μουσικη!!





                                                     





                                               




Λοιπον υπηρχαν και μερικα quotes που μου αρεσαν πολυ σ ' αυτο το βιβλιο!!
  
                
                                      
                                         




                                        



  
                                     




Αυτα απο εμενα!! Θα χαρω να ακουσω  τη γνωμη σας για το βιβλιο και για την ταινια!!
Καληνυχτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου